Nieuwe actie!!!!

& Bewonder en 't bloemen huis bundelen de krachten! Speciaal voor iedereen die liever thuis blijft,  maar wel #shoplokaal ons wilt steunen, kan er via WhatsApp of telefonisch een plukboeket worden besteld met een passend cadeautje. De levering in Roosendaal is gratis ;)

Wil je iemand net iets specialer feliciteren? Kies dan voor het boeket met een cakemix voor boerencake. Hoe fijn is dat!

Wil je iemand een boeket sturen en er een gezellige borrel op afstand van maken? Kies dan voor de borrelpraat erbij,  de vragen beantwoord je samen via beeldbellen of gewoon telefonisch!

Wil je iemand knuffelen op afstand? Stuur dan een mooi plukboeket met een flesje dikkeknuffelsoep. Vegan erwtensoep die zo klaar is en nog lekker ook!

Wil je iemand op een speciale manier vertellen dat je ze dankbaar bent? Kies dan voor het mooie plukboeket met een flesje snoephartjes. Liever kan bijna niet!

De pakketten kosten 25 euro inclusief bezorgkosten. Voor vragen zijn wij te bereiken via Petra 06-20166172 of Debbie 06-46290117

Uitverkocht

Felicitatie pakket!

€ 25,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Felicitatie pakket!

€ 25,00

Voor een originele felicitatie!Een mooi boeket met een cakemix voor boerencake

Een mooi boeket met een flesje snoephartjes om iemand op een lieve, originele manier te bedanken.

Uitverkocht

Borrel pakket

€ 25,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Borrel pakket

€ 25,00

Even gewoon iemand verrassen...stuur een mooi boeket aangevuld met een flesje "borrelpraat"